Володимир ВермінськийЙшли Селом Партизани

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Йшли Селом Партизани

Пісня «Йшли селом партизани» Володимира Вермінського описує складний і водночас героїчний період в історії українського народу, коли партизани боролися за свободу своєї землі. Текст пісні насичений образами боротьби та жертв, що приносилися заради визволення від окупантів. Вона нагадує про відвагу та патріотизм тих, хто, ризикуючи життям, протистояв ворогу і захищав рідну землю.


У пісні звучить образ рідного села, яке проходить через випробування війною. Пісня підкреслює нерозривний зв’язок між партизанами та місцевими жителями, які надавали підтримку та укривали борців. Відчувається глибокий патріотичний дух та любов до рідного краю, який змушує людей боротися за своє майбутнє і свободу.


Пісня також передає відчуття втрат і скорботи за полеглими героями, які віддали свої життя за незалежність. Водночас, вона несе надію і віру в перемогу, закликаючи до об'єднання і подальшої боротьби. Цей твір є потужним символом опору і національної гідності, який надихає на збереження ідеалів свободи та справедливості.

Коментарі (1)
  1. Thabalwakor30.05.2024
    Ця пісня нагадала мені про ті часи, коли героїзм і мужність були на кожному кроці. Вермінський вкотре майстерно передав дух боротьби і відданості. Відчувається кожна нота і слово.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!