Про що пісня - Kiss На Біс

Пісня "Kiss на біс" від гурту "Мері" розповідає про короткий, але яскравий момент між двома людьми, який залишає після себе теплі спогади і трохи ностальгії. Вона сповнена образами, які символізують fleeting nature цього моменту: дотики губами, обмін думками та політ між зірками. Усе це супроводжується феєрверками та новорічними святами, що надає пісні ще більшої магії і мрійливості.


Текст пісні підкреслює, що цей короткий "кіс на біс" стає останнім сюрпризом, який закриває певний етап у житті персонажів. Образ перегорнутої сторінки та новорічних вогнів додає відчуття завершеності і переходу до нового, невідомого етапу. Відчуття радості змішане з легким сумом за минуле, яке вже не повернеться.


Основна ідея пісні полягає в тому, що навіть короткі моменти можуть залишити глибокий слід у серці і бути цінними спогадами. Пісня наповнена романтикою та ліричною атмосферою, що робить її близькою кожному, хто переживав подібні миті в своєму житті.

Коментарі (4)
  1. Teanralisfai18.06.2024
    Я тільки-но натрапила на цю пісню, і вона здалася мені наче вогник у темряві, який змушує мене почуватися одночасно збентеженою і щасливою. Здається, я знайшла нову мелодію для своїх думок. Рекомендую послухати, можливо, це також стане для вас відкриттям!
  2. Artyfalni5.06.2024
    Завантажив і прослухав новий трек. Не вразило, але варто дати шанс – можливо, комусь зайде. Інтуїтивно розумію, що це не мій стиль. Спокійно продовжу шукати щось більш захопливе.
  3. Rielesswheli28.05.2024
    Неймовірна пісня! "Така, як ти" Славка Вакарчука наповнює душу світлом і теплом. Слухаючи її, відчуваєш, як любов огортає кожну клітинку тіла. Просто насолода для серця!
  4. Pantingwapet28.05.2024
    Серйозно, скільки можна? "Kiss на біс" від "Мері" звучить, як саундтрек до мого спроби вбити час на кухні. Хоч і впевнений у собі, але ця напружена музична медитація на мене не справляє враження. Хто любить, той слухає, але це точно не моє. Чекаю на щось менш нудне.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!