Вхід У Змінному ВзуттіЧас, Що Минає

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Час, Що Минає

Пісня "Час, що минає" від гурту "Вхід у змінному взутті" є емоційною розповіддю про людську натуру та швидкоплинність часу. У тексті пісні розкривається критичний погляд на сучасне суспільство, де люди постійно прагнуть недосяжного, мріють про те, що вже не повернеться, і зациклюються на негативі, замість того, щоб цінувати момент, в якому живуть. Пісня торкається тем втрати часу на дрібниці та непотрібні переживання, що перешкоджають справжньому усвідомленню життя.


У творі також піднімається питання самопізнання та самокритики. Ліричний герой закликає слухачів замислитися над тим, хто вони є насправді, і припинити ховатися за чужими здобутками та нагородами. Гурт наголошує на тому, що багато людей намагаються уникати правди про себе і власні почуття, втікаючи від самих себе та замилюючи очі зовнішніми досягненнями.


Пісня викликає в слухача бажання зупинитися і задуматися над справжніми цінностями життя, звертаючи увагу на швидкоплинність часу і необхідність цінувати кожну мить. Вона закликає не витрачати час на заздрощі та марні сподівання, а жити свідомо, розуміючи, що кожен день є унікальною можливістю для особистого розвитку та щастя.

Коментарі (2)
  1. Lyalysketpsubs13.06.2024
    Ось тут знайдете справжню музичну подорож! Ідеальний трек для того, щоб відволіктися і відчути хвилю натхнення, навіть у напружений день. Обов'язково дайте йому шанс!
  2. Riaterara28.05.2024
    Ця пісня - як втрачений час, що ніколи не повернеться. Слухаєш і відчуваєш, як кожна нота розчиняється в пам'яті, залишаючи за собою тільки туманну меланхолію. "Вхід у змінному взутті" нагадують, що час завжди йде вперед, не питаючи нас дозволу.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!