Про що пісня - Випускний

Пісня "Випускний" гурту "Скрябін" є емоційною та ностальгічною композицією, яка зображує момент прощання зі шкільними роками. Вона передає атмосферу останнього шкільного вечора, коли учні збираються разом, щоб відсвяткувати закінчення школи та вступ у доросле життя. Автор тексту Андрій Кузьменко, відомий як Кузьма, використовує прості та водночас глибокі образи, щоб показати зміни, які відбуваються в житті молодих людей у цей важливий момент.


Початок пісні змальовує тиху шкільну спортивну залу, прикрашену кульками і квітами. Вчителі цього дня не роблять зауважень, а атмосфера наповнена відчуттям святкової свободи. В приспіві звучить суміш радості та суму: останній раз одягається шкільна форма, виконується прощальний вальс з завучем, і це єдина ніч, коли можна не повертатись додому до ранку.


Другий куплет нагадує про дорослішання та незнання майбутнього. Випускники виглядають доросліше, але ще не готові до всіх викликів життя. Пісня також закликає вдивлятися в обличчя однокласників, адже цей день буде одним із останніх, коли вони всі разом.

Коментарі (1)
  1. Tiobloodalid28.05.2024
    Тільки-но увімкнув "Випускний" від "Skryabin" і відчув, як усі ті шкільні спогади оживають перед очима. Це як машина часу, що повертає нас у ті часи, коли нерви на межі, але серце повне емоцій. Давайте знову переживемо ці моменти разом!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!