Гурт Козятинські КозакиКраще Було Б Змолоду

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Краще Було Б Змолоду

Пісня "Краще було б змолоду" від гурту "Козятинські Козаки" розповідає про ностальгію та втрати, які людина відчуває з роками. Головний герой рефлексує на свої молоді роки, розмірковуючи про те, як швидко минув час і як багато було втрачено через необдумані рішення та нехтування можливостями. Він шкодує, що не встиг насолодитися життям у повній мірі, коли був молодим і сповненим сил.


У тексті пісні піднімається тема швидкоплинності часу та важливості цінувати кожну мить. Автори пісні наголошують на тому, що молодість дарує нам можливості, яких ми часто не помічаємо або недооцінюємо, а зрозуміти їхню цінність приходить вже пізніше, коли деякі з цих можливостей втрачені назавжди.


Також у пісні відображено почуття жалю та розкаяння за минулі помилки. Герой визнає, що деякі його рішення були неправильними, і тепер він мріє, щоб можна було повернути час назад і прожити життя по-іншому. Це підкреслює важливість обдуманого підходу до життя та прийняття відповідальності за власні дії та вибір.

Коментарі (2)
  1. Bizmithiter12.06.2024
    Якби ж то можна було повернутись у часі і виправити всі помилки... Така пісня лише нагадує про те, що вже ніколи не станеться. Слухаю, але не знаходжу втіхи. Мелодія ніби розсипається, як мої думки зараз...
  2. Pickmicriba27.05.2024
    Ця пісня точно не для мене. Вона викликає лише відчуття тривоги і неприязні. Взагалі не розумію, як це може подобатися комусь. Темрява і безнадія... краще б я ніколи її не чув.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!