Катерина БужинськаПоцілуй Мене Так

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Поцілуй Мене Так

Пісня "Поцілуй мене так" Катерини Бужинської співається про глибокі та щирі почуття, які людина переживає, незважаючи на всі труднощі та негаразди. Головний ліричний герой пісні звертається до своєї коханої, виражаючи свою любов і прихильність навіть у моменти розчарування та гніву. Він готовий прийняти всі її емоції, навіть негативні, тому що його почуття залишаються незмінними. Він зізнається, що кохає її не тільки через зовнішню красу, а й через її внутрішню сутність, навіть коли її волосся сумне, а очі сповнені печалі.

У другому куплеті герой говорить про короткочасність кохання і вічність мовчання, підкреслюючи, що готовий віддати все за один гарячий дотик руки коханої. Він хоче, щоб її слова були як сонце, що вливається в його думки, і щоб її губи, брови, постава та врода залишалися такими ж коханими та важливими для нього.

Третій куплет висловлює бажання героя, щоб сльози ніколи не з'являлися на віях його коханої, щоб вона завжди була щаслива, нехай навіть це щастя буде тихим і скромним. Він хоче захистити її від смутку та горя, які, на жаль, є невід'ємною частиною життя кожної людини. Герой визнає, що в житті бувають і радощі, і печалі, і втрати, які неможливо уникнути, але його любов залишається надійним прихистком для неї в усі часи.

Коментарі (2)
  1. Cheenadamsra1.06.2024
    Цей трек мов медитація, що допомагає знайти гармонію після важкого дня. Ідеальний для того, щоб розслабитися і відновити сили. Рекомендую слухати на повторі!
  2. Erlebzangrea30.05.2024
    Сьогодні в мене настрій якось... байдуже. Але ця пісня додає легкості і водночас допомагає зосередитись. Слова та мелодія змушують на мить забути про все навколо. Щось у ній є, що зачіпає, навіть коли не шукаєш емоцій. Рекомендую послухати.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!