229Простите Меня Мужики За То, Шо Не Был В Ато

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Простите Меня Мужики За То, Шо Не Был В Ато

Пісня "Простите меня мужики за то, шо не был в АТО" виконавця 229 є іронічною та сатиричною сповіддю чоловіка, який не брав участі в бойових діях на сході України, в зоні АТО. Автор висловлює почуття провини перед своїми товаришами, які воювали, тоді як він займався буденними справами вдома.

Текст пісні починається зі згадки про важкі часи, коли автор працював зварювальником і бачив, як корумпована влада розкрадала країну. Він згадує про покликання на військову службу в зону АТО, але сам залишився осторонь цих подій.

Автор порівнює своє життя за часів президента Кучми, коли він, як і багато інших, не відчував серйозних проблем, жив добре і не думав про війну. Він визнає, що замість того, щоб йти на фронт, він грав у доміно, але при цьому молився за своїх друзів і навіть жертвував гроші на їх підтримку.

Пісня продовжує описувати військову ситуацію, згадуючи порушення режиму тиші та бойові дії в різних регіонах Донбасу. Водночас автор іронізує над своєю бездіяльністю, показуючи контраст між реальними бойовими діями і своїм пасивним способом життя.

Врешті-решт, автор знову і знову просить пробачення у своїх товаришів за те, що він не воював, визнаючи, що його молитви та невеликі пожертви не можуть зрівнятися з реальним вкладом тих, хто був на фронті. Ця пісня підкреслює почуття провини і водночас іронізує над відсутністю дій зі сторони певної частини суспільства під час війни.

Коментарі (2)
  1. Gratuphepted24.08.2024
    Ця мелодія звучить як відлуння важких часів, нагадуючи нам про те, що іноді вибір не завжди залежить від нас. Відчуття провини і гордості переплітаються, створюючи справжню бурю емоцій. Слухаю і розумію, наскільки важливо бути вірним собі, навіть коли доводиться обирати не ту дорогу, яку всі очікують. Тут є щось особливе, що змушує задуматися...
  2. Downlingrira27.05.2024
    Сьогоднішній день точно став ще дивнішим. Відчуваю, що цей трек здатний розтрощити внутрішній спокій, пробудити щось неочікуване і залишити після себе апатичний осад. Хто б міг подумати, що музика може таке...
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!