Артем ПивоваровТи Знаєш, Що Ти Людина (Turash Remix)

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Ти Знаєш, Що Ти Людина (Turash Remix)

Пісня "Ти знаєш, що ти людина" у виконанні Артема Пивоварова є реміксом, створеним Turash, на основі однойменного вірша видатного українського поета Василя Симоненка. Ця композиція є частиною проєкту "Твої вірші, мої ноти", у якому Пивоваров оспівує унікальність людської особистості. Текст пісні нагадує слухачам про неповторність кожної людини, закликаючи не зволікати з життям та коханням, а насолоджуватися кожною миттю на цій землі.


Основний сенс пісні полягає в усвідомленні своєї унікальності та неповторності. У світі, де кожна людина має свої неповторні усмішку та очі, важливо пам’ятати про свою цінність і важливість. Симоненко через свої вірші спонукає до роздумів про те, що наше життя швидкоплинне і необхідно встигати жити, кохати і бути собою.


Ремікс від Turash додає сучасного звучання, підкреслюючи актуальність цієї теми в наш час. Пісня стає не лише музичною композицією, але й філософським роздумом про сенс життя, людську природу і важливість не втрачати себе в щоденній рутині. Кліп до пісні, знятий під час благодійного туру в Португалії та Австрії, підсилює це послання, показуючи єдність людини з природою, що є вічною і постійною, на відміну від людського життя.

Коментарі (2)
  1. Contmidmasuff16.05.2024
    Уявляєте, який сюрприз! Натрапила на "Ти знаєш, що ти людина (Turash Remix)" від Артема Пивоварова. Стільки енергії та веселощів у кожній ноті! Обов'язково варто скачати і послухати онлайн. Це справжній подарунок для душі
  2. Tatervingzuch10.05.2024
    Не знаю чому, але цей ремікс змушує мене відчувати себе наче в космічному кораблі на швидкості світла! Пивоваров з Турашем створили справжній гімн для тих, хто любить швидкість і нові відкриття. Цікаво, куди мене ця пісня заведе наступного разу, коли я на неї натраплю? Але зараз точно не час зупинятися!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!