Victoria NiroЧасу Нема На Романтику 

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Часу Нема На Романтику 

Пісня "Часу нема на романтику" виконавиці Victoria Niro розкриває тему зайнятості та неможливості знайти час для романтичних стосунків у сучасному світі. Лірична героїня занадто зайнята, щоб відповідати на повідомлення і приділяти увагу співрозмовнику, що символізує її небажання або нездатність зупинитися і насолоджуватися моментом.

У другому куплеті мова йде про важливість відпускати минуле та жити сьогоденням. Лірична героїня закликає не зациклюватися на тому, що було, і відкритися новим можливостям, символічно розриваючи ланцюги, що утримують у минулому.

Основний рефрен пісні акцентує на ідеї, що у житті іноді не вистачає часу на романтику та близькість, попри те, що внутрішньо може існувати прагнення до них. Героїня ніби шукає свою галактику, місце, де вона зможе знайти гармонію та спокій, але обставини змушують її рухатися далі, не зупиняючись на тому, що залишилося позаду.

Заключні рядки пісні нагадують про циклічність відносин, які проходять шлях від незнайомості до дружби, а потім переростають у кохання. Однак, у контексті цієї пісні, цей процес здається скоріше недосяжною мрією через постійну зайнятість та відсутність часу на розвиток особистісних стосунків.

Коментарі (0)
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!