BoomboxА В Тебе Хто Є В Тебе Я Є А Хто Я Суцільна Вада Соціальна Провина

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - А В Тебе Хто Є В Тебе Я Є А Хто Я Суцільна Вада Соціальна Провина

Пісня "А в тебе хто є, в тебе я є, а хто я" українського гурту Boombox розповідає про інтимний діалог між закоханими, де чоловік, який звертається до своєї коханої Поліни, розмірковує про власні вади та сумніви в собі. Він порівнює себе із відомими ідеалізованими фігурами сучасної поп-культури, такими як Девід Бекхем, Джастін Тімберлейк, Брюс Вілліс, а також знаменитостями кіно індустрії, які є символами сили та успіху, такими як Джордж Клуні, Сильвестр Сталлоне чи Бред Пітт.

Засумнівавшись у своїх якостях порівняно з цими ідеалами, герой пісні визнає себе "суцільною вадою" і "соціальною провиною", відчуваючи себе "безпринципною твариною" і "первісною людиною". Водночас він намагається донести до Поліни свою іскренність та вразливість, прагнучи її розуміння і прийняття, коли каже: "я на колінах".

Основна тема пісні – це бажання любові та прийняття з усіма недоліками, відмова від ідеалізованих образів і визнання реальних людських слабкостей. Автори підкреслюють, що справжня любов має бути поза ідеалами та поверхневими оцінками, фокусуючись на глибині людських взаємин.

Коментарі (3)
  1. Tradfesrilo3.06.2024
    Коли в тебе тривога, а настрій все ж релаксовий, цей трек від Boombox як бальзам на душу. "А в тебе хто є в тебе я є а хто я суцільна вада соціальна провина" - ці слова точно відображають наші внутрішні протиріччя. Раджу всім послухати, щоб знайти свій внутрішній баланс.
  2. Kaycleavdama25.05.2024
    Часу витрачати на роздуми не варто - просто скачати і відчути справжні емоції з "Boombox". Ця пісня - ідеальний супутник для будь-якого настрою. Вона не залишає байдужим навіть найспокійніших.
  3. Callesertu14.05.2024
    Ця пісня - як яскравий вибух емоцій, що захоплює тебе з першого звуку! Boombox знову вразили, створивши справжній шедевр. Відчуваю себе ошеломленим, як дитина, що відкриває подарунок. Тільки слухаючи, розумієш, наскільки цей світ абсурдний, але при цьому чарівний. Хто ми? Вади чи дива? Відповідь у цій пісні
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!