BoomboxУ Всіх Тату Є Це Я Так Констатую Трапляються Ж Комусь Казкові Герої

0
Слухати
Скачати
Про що пісня - У Всіх Тату Є Це Я Так Констатую Трапляються Ж Комусь Казкові Герої

Пісня "Поліна" українського гурту Boombox є зізнанням в любові, висловленим у формі порівнянь з відомими зірками. Ліричний герой пісні звертається до Поліни, викладаючи свої переживання і сумніви. Він використовує імена відомих особистостей, таких як Девід Бекхем, Джастін Бібер, Брюс Вілліс, Джордж Клуні, Сильвестр Сталлоне, Бред Пітт і Арнольд Шварценеггер, щоб виставити їх як приклади "картинних героїв" із певними чеснотами та силами.

Однак, у пісні головний герой визнає, що він сам є "суцільною вадою" і "соціальною провиною", протиставляючи себе цим ідеалізованим образам. Він просить Поліну зрозуміти його, показуючи свою вразливість і щирість, зокрема висловлюючись фразою "я на колінах", що символізує його готовність підкорятися і просити про прийняття.

Ліричний герой також висловлює своє небажання втручатися в чужі справи і ненависть до галасу та крику, підкреслюючи, що для нього важлива лише думка Поліни. Ця пісня є своєрідним викладом внутрішнього світу персонажа, його невпевненості в собі, а також бажання бути прийнятим і любленим саме таким, яким він є.

Коментарі (0)
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!