Okean ElzyI Не Для Нас Люди Ідуть

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - I Не Для Нас Люди Ідуть

Пісня "І не для нас люди ідуть" українського рок-гурту "Океан Ельзи" вражає своєю атмосферністю та емоційною напруженістю. Вона передає відчуття відчуженості, самотності та бажання знайти втечу від суворої реальності. Ліричний герой співає про свій внутрішній світ, який став порожнім та забулим, наче ніч після дощу.

У пісні йдеться про втрату зв'язку з оточуючим світом. Фрази "Ми не одні, ми не живі" та "Виключіть нас!" відображають бажання відключитися від зовнішнього світу, який вже не приносить радості чи сенсу. Образи "Ти не вогонь, і не вода" та "Ти манекен" підкреслюють стан апатії та відсутності життєвої сили у персонажів.

Загалом, ця пісня є виразом розчарування у повсякденному житті та спробою знайти особистий простір серед загальної байдужості. Ліричний герой бажає повернутися до часів, коли все мало значення, символізуючи це через "Ангельський сад", який "змило давно".

Коментарі (1)
  1. Ningcabpenes14.05.2024
    Нарешті знайшов те, що так довго шукав! Ця мелодія пробуджує найглибші відчуття і дарує надію. Неможливо втриматися від посмішки, коли звучать ці нотки. Дякую за такий чудовий трек
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!