GoaВже Й Устілка Волочеться

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Вже Й Устілка Волочеться

Текст пісні "Вже й устілка волочеться" від українського гурту Go_A описує перипетії молодої дівчини, яка бажає насолоджуватися молодістю і любов’ю, нехтуючи домашніми обов’язками. Пісня починається з опису, як мати посилає дівчину жати зелене жито, але вона, забувши взяти серп, вирішує використати цей момент, щоб зустрітися з хлопцями.

У наступних куплетах пісня переплітає мотиви жалю до коханого та відданості коханню, яке змушує дівчину буквально "розтоптати черевички", підкреслюючи, як вона готова жертвувати зручністю заради зустрічей з коханим. Лірична героїня відкидає матеріальні блага, відмовляючись від грошей, які приносить їй непривабливий чоловік, обираючи залишатися вірною своєму серцю.

Пісня також висвітлює бажання дівчини насолоджуватися молодістю і веселощами, танцюючи та спілкуючись з іншими до тих пір, поки здоров’я дозволяє. Це підкреслюється в заключних рядках, де вона каже, що продовжить гуляти, поки її ноги не почнуть боліти, а потім, коли біль настане, вона залишиться вдома.

В цілому, пісня є своєрідним виразом молодіжного бунту та бажання жити повноцінним життям, вибираючи особисте щастя над традиційними вимогами і очікуваннями. Ліричні образи підкреслюють цю тему через візуальні та емоційні мотиви, які демонструють, що героїня пісні прагне жити за закликами свого серця.

Коментарі (0)
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!