DzidzioМи По Коліна В Морі Лапаємо Медузи Широко Від Захоплення Повідкривали Рот

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Ми По Коліна В Морі Лапаємо Медузи Широко Від Захоплення Повідкривали Рот

Текст пісні "Ми по коліна в морі лапаємо медузи" виконавця Dzidzio зображує веселий та безтурботний відпочинок на морі. Він описує сцену, де група друзів їде не до звичайних для українців курортів, як Туреччина чи Єгипет, а віддає перевагу відомому українському напрямку – Южний Берег Криму. Це викликає у них справжній ентузіазм та радість.

У пісні відчувається гумор та іронія. Автор говорить про "біцухи", які вони "підкачали", та "очки від сонця", які вони взяли, натякаючи на популярний образ мачо. На пляжі вони ведуть себе доволі відкрито і екстравагантно, "цепурами на сонці ми зайчиків пускаєм", що демонструє їхню бажання веселитися і бути в центрі уваги.

Цікавим є також згадка про "вчорашню пахлаву", яка, можливо, символізує їхнє недавнє знайомство з іншими культурами або просто легковажне ставлення до життя, де навіть вчорашні речі можуть бути "еротично жуємі". Інтелектуальний рівень героїв пісні теж стає предметом жарту, коли вони зазначають, що після пахлави "їх інтелектом розірву".

У рефрені пісні використовується вигук "Оу - я, оу - я - я!", що підкреслює веселощі та енергію, а також називаються місця як Ялта та Чорне море, вказуючи на локацію їхніх пригод. Пісня завершується зображенням того, як герої пісні ловлять медуз в морі, що є символом їхньої дитячої непосидючості та бажання досліджувати все навколо. Все це відбувається на фоні романтичного інтересу з боку дівчат, які спостерігають за ними, набираючись йоду з морського повітря. Ця пісня є веселим та колоритним зображенням літнього відпочинку на морі з друзями.

Коментарі (1)
  1. Tninentarop5.05.2024
    Як багатогранність може змішатися з непередбачуваністю! Замість медуз, плакала б душа під ці рядки, якби не так боляче від сподівань. Dzidzio, ти як завжди, змішуєш все: відчай, захват та ностальгію в одному флаконі. Справжнісінька гіркота з присмаком меду.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!