Про що пісня - Божевiльна

Пісня "БОЖЕВІЛЬНА" гурту QUEST PISTOLS розповідає про болісне розставання і внутрішні переживання однієї людини. Від початкових рядків ми бачимо образ людини, яка пише прощального листа, зазначаючи про свою самотність і внутрішню порожнечу. Метафора "біле волосся, пом'ята постіль" може символізувати старіння, втому від стосунків або просто глибокий слід від минулого спільного життя.

Співак описує процес поступового "стирання" спогадів про кохану особу, що є для нього божевільно болючим. Він звертається до своєї колишньої, кажучи, що більше не потрібно шукати одне одного, оскільки між ними більше "нема питань", що свідчить про остаточність і повноту розриву.

У пісні відчувається тема затишання власних емоцій, як згадка про "втоплені думки", що має на меті забути кохану особу назавжди. Співак зображує себе одиноким, глибоко в "холодній воді", що символізує його ізоляцію та боротьбу зі своїми почуттями.

Останні рядки пісні відображають остаточне прощання та відпускання минулих відносин, де співак просить кохану стати в останній раз його теплом, а потім знову розтанути, тобто повністю зникнути з його життя. Повторюване "більше не шукай" наголошує на тому, що вони обоє мають продовжити життя окремо один від одного.

Коментарі (1)
  1. Siomonama14.06.2024
    Дівчата, уявіть собі ранок на даху хмарочоса, коли вітер змішує ваше волосся з першими променями сонця. Саме таке відчуття дарує ця пісня! Не можу перестати посміхатися і рухатися в ритм!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!