Марина І КомпаніяТумани

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Тумани

Пісня "Тумани" виконавця Марина і Компанія пронизана ностальгією та глибокими емоціями. У перших рядках виражається бажання повернутись у минуле, коли все здавалося яскравішим і щасливішим, коли "нам світили зорі ранні" у "бездонному тумані". Це спогади про часи, коли світлих моментів було безліч, як зорепад.

Другий куплет розкриває образи, пов’язані з природою та часом. Тумани, що оповили все довкола, символізують невизначеність майбутнього і водночас красу та загадковість життєвого шляху. Згадка про вербу, що "схилила коси", може символізувати сум або втому, але незважаючи на все, "за туманом ще далеко наша осінь" вказує на надію, що ще багато чекає попереду.

Останні рядки пісні акцентують на непохитності любові, що вистоїть незалежно від життєвих бур та негод. "Коли ти зі мною поруч, всюди квітне весна" підкреслює, що справжня любов перетворює кожен момент життя на красу та радість, незалежно від зовнішніх обставин. Пісня закінчується оптимістично, зі словами про те, що хоч все в житті минає, але любов залишається вічною. Це величезна підтримка і сила для душі.

Коментарі (1)
  1. Klaslabookcirc20.05.2024
    Тільки-но увімкнула цю мелодію, і серце наповнилося дивовижними відчуттями. Вона ніби промовляє до кожного кутка душі, водночас заспокоюючи і пробуджуючи щось нове. Неймовірний трек для тих, хто шукає гармонію в хаосі своїх думок. Рекомендую слухати на повторі!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!