Про що пісня - Край

Текст пісні "Край" у виконанні Софії Ротару оспівує красу та ідилію українських Карпат. Починається вона з опису мальовничих гір, полонин і бурхливих потоків, які символізують велич та природню чистоту рідного краю. Саме карпатські пейзажі стають головним героєм цієї пісні, відображаючи безмежну любов співачки до цих місць.

У другій частині пісні співачка звертається до слухачів з запрошенням відвідати цей чарівний край, обіцяючи радісний прийом із хлібом-сіллю та піснями. Вона підкреслює гостинність та доброзичливість місцевих жителів, які завжди раді новим гостям. Це демонструє традиційні українські цінності гостинності та дружелюбності.

Закінчується пісня повторенням гордості за рідний край і глибокими почуттями до нього, які виражені через образи його природної краси і культурних традицій. Пісня стає гімном на честь українського Прикарпаття, символом любові та прихильності до рідної землі. Вона підкреслює зв'язок між природою, культурою та людьми цього краю.

Коментарі (3)
  1. Quicawinnva31.05.2024
    Вітаю всіх меломанів! Зайшов сюди з оптимізмом і знайшов справжній скарб - пісню "Край" від Софії Ротару. Монотонність сучасних треків не порівняти з її неповторним голосом. Смиренно рекомендую: завантажуйте і насолоджуйтесь, не пошкодуєте!
  2. Liolimichar8.05.2024
    Ця мелодія занурює в глибину спогадів і викликає хвилю ностальгії, змушуючи серце битися частіше! Кожна нота вібрує в душі, ніби відлуння далеких днів. Вражаюче, як можна так тонко передати емоції через музику
  3. Constymcsoundtraf5.05.2024
    Думала, знайду щось незвичне, але звучання виявилося надто знайомим. Втім, іноді навіть у звичному можна відшукати краплину новизни. Сподіваюсь, наступні треки вразять мене більше. Спокійна критика від спокійного слухача.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!