RoxolanaЗа Спиною В Тебе Знаю Коли Земля Біжить З Під Ніг

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - За Спиною В Тебе Знаю Коли Земля Біжить З Під Ніг

Текст пісні ROXOLANA "Не бійся! Дивись вниз" виражає тему підтримки та непохитної віри у важкі часи. У пісні співачка звертається до когось, хто стикається зі складнощами, запевняючи, що не залишить його у біді і готова взяти на себе удари долі. Вона обіцяє бути міцною опорою, стіною за спиною, яка захистить від усіх негараздів.

Далі, пісня порушує тему внутрішньої сили і необхідності зберігати віру, незважаючи на страхи та сумніви, що можуть охоплювати людину в моменти випробувань. Ліричний герой закликає не боятися дивитися вниз, на ті складнощі, що вже підкорені, і не втрачати відчуття реальності, навіть коли "земля біжить з-під ніг".

Пісня завершується мотивацією до дії та прийняття викликів, що є неодмінною частиною життя. Навіть у найскладніші часи, коли "ріки смутку розлилися за свої пороги", важливо продовжувати рухатися вперед, робити "перший крок", щоб зберегти сенс усього, що було зроблено до цього моменту. Така підтримка відчувається в кожному слові пісні, де співачка обіцяє бути опорою, що допомагає вистояти і пронести віру крізь життєві випробування.

Коментарі (3)
  1. Chapvamorfens19.06.2024
    Ця пісня неначе прогулянка у квітучому саду мрій, де кожен крок дарує нову ноту натхнення і відчуття свободи. Немов на мить забуваєш про все і просто летиш на крилах музики. Дуже заспокоює і водночас заряджає світлою енергією!
  2. Pregphorode14.05.2024
    Варто лише заплющити очі, і ця мелодія віднесе тебе у світ, де навіть земля під ногами танцює у ритмі мрій. Просто відчуй і дозволь собі поринути в цю музику, яка дарує спокій та натхнення. Завантажуй і слухай з насолодою
  3. Mistmitberi22.04.2024
    Кожна нота цієї пісні, наче дрібний дощ, що торкається душі в ритмі бігу землі під ногами. ROXOLANA, ти як магніт, змушуєш серце битися в унісон з твоїми піснями!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!