RoxolanaЯ Підійму З Колін Я Візьму Весь Удар

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Я Підійму З Колін Я Візьму Весь Удар

Пісня "Я підійму з колін, я візьму весь удар" від української співачки ROXOLANA — це вираз сили духу та підтримки у важкі часи. У тексті пісні співачка звертається до слухача, закликаючи не боятися невизначеності та труднощів, які виникають на шляху. Вона обіцяє підняти слухача з колін і взяти на себе весь удар неприємностей, що символізує моральну підтримку та захист.

У другій частині пісні підкреслюється, що слухач не залишиться один, навіть коли здається, що немає виходу. ROXOLANA використовує образ гори як символ непохитності та захисту, наголошуючи, що її воля і сила допоможуть перенести будь-які випробування, поки у слухача є віра.

Третя частина пісні описує моменти особливої важкості, коли здається, що все втрачено, і страх та смуток огортають людину. Тут співачка закликає приймати виклики долі і витримувати їх, залишаючись вірними собі та своїм цілям, навіть якщо для цього потрібно зробити перший крок на тремтливій землі. Таким чином, пісня виступає гімном наснаги та віри в себе у найскладніші моменти життя.

Коментарі (3)
  1. Osamedes14.06.2024
    Вчора був в шоці від того, що знайшов пісню "Я підійму з колін я візьму весь удар" від ROXOLANA. Неймовірна композиція! Обов'язково треба скачати, щоб слухати в дорозі та вдома. Щось традиційне, але в той же час захоплююче. Рекомендую всім!
  2. Downqahnomo23.05.2024
    Ця мелодія пробуджує в мені неймовірну силу і рішучість. Кожна нота, як виклик долі, кожне слово, як крок до перемоги. Чудовий трек для тих, хто не боїться йти вперед, незважаючи ні на що!
  3. Buningpleasog21.05.2024
    Ця мелодія пронизує кожну клітину душі, змушує серце битися швидше і відчувати справжню силу та рішучість. Неймовірне відчуття підйому та сили. Дякую за такі емоції!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!