MamarikaСаме Саме Та Самота Прийшла До Нас Єеа Зателефонувала І Мовчить

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Саме Саме Та Самота Прийшла До Нас Єеа Зателефонувала І Мовчить

Пісня "Саме саме та самота прийшла до нас" від української співачки MamaRika відображає внутрішній світ людини, що переживає розставання. Лірична героїня звертається до колишнього коханого, задаючи йому риторичні запитання про його життя без неї, виявляючи цікавість до його стану та переживань після їхнього розлучення.

У першій частині пісні вона намагається дізнатися, як йому живеться без неї, хоча вже давно не має з ним зв'язку ("Ти вже давно поза зоною моїх мереж"). Це вказує на віддаленість між ними, яка зросла з часом. Ліричний образ "Саме саме та самота прийшла до нас" підкреслює, що самотність стала постійною присутньою у їхніх життях, символізуючи емоційну відокремленість і втрату зв'язку.

У другій частині пісні вона виражає власні почуття та адаптацію до нового життя без партнера ("Як я? А я так само, трішки суму за плечами"). Вона говорить про те, як вона вчиться знову любити, намагаючись знайти себе після розриву. Ці слова розкривають процес особистісного зростання і відновлення після болісних переживань.

Пісня в цілому виражає ностальгію, смуток і боротьбу за особисте відновлення після втрати важливих стосунків, а також зображує, як важливо знайти в собі сили рухатися далі, попри велику емоційну тягар. Це звернення до минулого, яке все ще відгукується в серці, але з яким потрібно навчитися жити.

Коментарі (2)
  1. Cofgogaltu25.05.2024
    Слухаю цю мелодію і відчуваю, як вона розливається барвами по моєму натхненню, кожна нота - це новий мазок вдячності та чутливості. Неможливо не зануритися у цю музичну пригоду, коли кожен акорд мовить більше, ніж тисячі слів. Вона торкається душі так ніжно і водночас проникливо, що хочеться поділитися цим відчуттям з усім світом. Спасибі за такі емоції!
  2. Etimalaf23.05.2024
    Такий собі трек. Хотіла знайти щось надихаюче, а отримала тільки розчарування. Якщо чесно, більше очікувала від MamaRika. Але що ж, може комусь сподобається. Якщо хочете самі перевірити - можете скачати і послухати онлайн. Може, ви знайдете щось, чого я не почула. У будь-якому разі, вечір зіпсований.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!