RoxolanaДопоки Буде В Тебе Віра

0
Слухати
Скачати
Про що пісня - Допоки Буде В Тебе Віра

Пісня "Допоки буде в тебе віра" української співачки ROXOLANA надихає та втішає, вона про мужність та підтримку в найскладніші часи. Вона висвітлює взаємини двох осіб, де одна обіцяє стати опорою для іншої. Посили на "не боятися" та відчувати захист у важкі моменти життя є ключовими моментами тексту.

Ліричний суб'єкт у пісні заохочує не здаватися перед лицем труднощів та не боятися зовнішніх загроз, таких як "сірі" чи "руді хмари". Це метафора труднощів та випробувань, які людина може зустріти у своєму житті. Обіцянка підняти "з колін" та взяти на себе "весь удар" є виявом солідарності та готовності захистити та підтримати.

Пісня також наголошує на значенні віри та волі до перемоги над життєвими негараздами. "Допоки буде в тебе віра, доти буде моя воля" говорить про нерозривний зв'язок між двома людьми, де віра однієї особи надихає іншу не здаватися.

У другій частині тексту йдеться про особисту кризу та відчай, коли "не бачиш куди іти" та "земля біжить з-під ніг". В такі моменти ліричний суб'єкт закликає зберігати гідність та нести відповідальність за своє життя далі, незважаючи на всі труднощі. Це заклик до внутрішньої сили, яка дозволяє протистояти викликам і виходити з них переможцем.

Коментарі (0)
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!