AlekseevБоже Дякую За Те Що Поряд Мама

0
Слухати
Скачати
Про що пісня - Боже Дякую За Те Що Поряд Мама

Пісня "Боже, дякую за те, що поряд мама" виконавця ALEKSEEV пронизана глибокою вдячністю та ніжністю до найрідніших осіб – мами та новонародженої дитини. У перших рядках артист описує стан, коли кохання проникає кожним волокном душі, хоча зовнішні обставини можуть бути не найкращими, оскільки "ні краплі надії" і "опущені плечі" символізують зневіру та втому. Втім, кожного вечора, звертаючись у молитві, він відчуває захист і силу вищих сил, подякувавши за те, що його мама поряд.

Далі текст пісні переходить до зображення картини сімейного затишку, де маленьке дитя спить у колисці. Заспокійливі слова лунають у тиші ночі, демонструючи безмежну любов і турботу батька. Цей момент відображає універсальну радість та світло, яке діти приносять у життя батьків. Ліричний герой молиться за свого сина, звертаючись до небес з проханням захисту та благословення для малечі, підкреслюючи роль ангела-хранителя в їхніх життях.

Загалом, пісня є виразом безмежної вдячності за батьківську любов та нове життя, що надає сил і надії навіть у темні часи. Музичний твір піднімає важливість родинних зв'язків і підтримки, яку ми знаходимо у своїх близьких.

Коментарі (1)
  1. Breathbasokeep15.05.2024
    Вражений до глибини душі! Ця пісня - справжня одіссея емоцій. Неможливо не відчути вдячність до мами. Просто зараз хочу скачати цю мелодію, щоб вона завжди була поряд! ALEKSEEV, дякую за таку неймовірну композицію. Раджу всім завантажити і послухати
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!