ТнмкЩе Апостол Андрій Було Як Си Подивить

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Ще Апостол Андрій Було Як Си Подивить

Пісня "Ще апостол Андрій було як си подивить" українського гурту ТНМК являє собою жвавий і глибокий розповідь про історію України, яка охоплює різні епохи та важливі події, що формували країну. На початку тексту згадується міфічне створення світу, яке веде до появи земель, на яких пізніше з'являться трипільці та інші давні цивілізації. Згадка про Вікентія Хвойку, археолога, що досліджував трипільську культуру, підкреслює глибину історичних коренів українського народу.

Далі у пісні йдеться про формування Київської Русі, зокрема про легендарне пророцтво апостола Андрія про велике місто, що має з'явитись над Дніпром. Важливий акцент робиться на християнізацію Русі князем Володимиром, що було поворотним моментом у релігійному та культурному розвитку регіону. Князі Київської Русі, такі як Святослав Хоробрий та Ярослав Мудрий, представлені як героїчні фігури, що боролися за зміцнення та розширення своїх земель.

Завершується пісня розповіддю про боротьбу українського народу в новітні часи, зокрема під час козацької доби, коли Україна зазнавала нападів із зовні, але козаки завжди стояли на захисті своєї землі. Гурт також згадує про освітні досягнення, такі як відкриття Києво-Могилянської академії Петром Могилою, яке стало важливим внеском у розвиток української освіти та культури. Ця пісня є вшануванням історії, героїзму, і культурної спадщини України.

Коментарі (3)
  1. Inalenan28.05.2024
    Ніколи не думав, що музика може так надихати та підіймати настрій! Цей трек став справжнім відкриттям для мене. Раджу всім!
  2. Rechemelan21.05.2024
    Вау, пісня "Ще апостол Андрій було як си подивить" від ТНМК заряджає такою енергією, що хочеться літати! Завантажте і насолоджуйтесь, це справжня яскравість музичного мистецтва!
  3. Kertfastjangde19.05.2024
    Відчула справжнє натхнення, слухаючи цю мелодію! Таке враження, ніби кожна нота наповнена сонячним світлом і чистою радістю. Це справжній заряд позитиву, який надихає на нові звершення і додає яскравості у будні!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!