Max Barskih (Макс Барських)Ворог Прийшов В Наш Дім Заклятий Лютий Лишить По Собі Попіл І Дим

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Ворог Прийшов В Наш Дім Заклятий Лютий Лишить По Собі Попіл І Дим

Пісня Макса Барських "Мамо не плач, я повернусь" відображає глибокі почуття боротьби, рішучості та відданості, які виникають у важкі часи війни. Вона розповідає про зворушливу зв'язок між матір'ю та її дитиною, яка пішла на війну. В тексті лунає обіцянка повернутися додому і не віддати свій дім ворогам. Це обіцянка не просто захистити фізичні кордони, але й зберегти духовні цінності та свободу.

Пісня також підкреслює незламність і силу духу народу, який стикається з великими випробуваннями. "Ворог прийшов в наш дім заклятий, лютий" — цей рядок символізує жорстокість і руйнування, які ворог хоче принести. Однак, підкреслюється, що спроби зламати волю людей були марними, оскільки кожен внутрішньо зобов'язався стояти до кінця, незважаючи на біль.

Останній вірш пісні висловлює сподівання на майбутнє, де всі діти будуть вільними, і міста будуть повернуті. В цілому, пісня є закликом до єдності, сили та віри в перемогу, що підкреслює незгасиму надію на краще майбутнє.

Коментарі (2)
  1. Bebosssynchcom16.05.2024
    Ну, хтось явно вирішив довести, що можна записати ще більш передбачуваний трек. Чесно кажучи, мої вуха зараз вимагають перепочинку. Хтось порадить щось гідне слухати? Бо тут тільки попіл і дим лишаються...
  2. Brachricentthumb7.05.2024
    Кожен акорд цієї пісні відгомонює в моїй душі, наче струни старої скрипки. Незважаючи на свій внутрішній конфлікт, ця мелодія пробуджує в мені велику силу. Макс Барських зумів зловити ту тонку межу між гнівом і надією, між руйнацією та відродженням. Вона не просто пісня, а гімн сміливості серед темряви. Чути її — це як глянути в очі нашого часу, непохитні і відважні.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!