DrevoПісля Їх Нам Треба Час

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Після Їх Нам Треба Час

Пісня "Після їх нам треба час" виконавця DREVO занурює слухача у роздуми про минуле, спогади та значущість моментів, які залишилися у серці. Вона починається з опису зустрічі з дівчиною, яка відбулася зранку та здавалася доленосною. Ця зустріч відбувається в неочікуваний спосіб, наголошуючи на тому, що іноді найважливіші події у нашому житті відбуваються спонтанно та непередбачувано.

Ліричний герой описує літні спогади, які включають вечори біля басейну, підкреслюючи безтурботність та радість того періоду. Ці моменти виявляються надзвичайно цінними для нього, коли дзвінок з "підземелля" раптово перериває його замріяність, привертаючи увагу до реальності. Фраза про дзвінок може символізувати нагадування про реальні проблеми чи обов'язки, які чекають на вирішення.

У пісні також звучить звернення до життя, яке описується як "розпусне", з проханням віднести його туди, де перебувають хвилі та сім'я - це може означати бажання повернутися до часів, коли все було простіше та щасливіше, до місця, де відчувається спокій та безпека. Прохання про "час безсоння та голода" може відображати прагнення до переживань, які роблять життя повноцінним, навіть якщо вони включають в себе виклики.

Останні рядки пісні говорять про спогади про літо, білі ночі та особливу людину, з якою ліричний герой залишився наодинці, "п‘яні від вина". Це підсумовує основну тему пісні - солодку ностальгію за моментами, що пройшли, які залишають глибокий слід у душі та серці, нагадуючи про значення жити тут і зараз, цінуючи кожну мить. Пісня відображає універсальні почуття любові, втрати та спогадів, що резонують з кожним, хто коли-небудь замислювався над швидкоплинністю часу та цінністю особливих моментів у житті.

Коментарі (3)
  1. Terrevivor15.08.2024
    Ця пісня ніби подорож у простір між серцем і розумом, де минуле стає відлунням, а майбутнє – тінню, що розчиняється у теперішньому. Вона тихо вкладає думки на полички і дозволяє поглянути на щастя з відтінком меланхолії. Час після них завжди має свій неповторний ритм.
  2. Crafeszefol19.06.2024
    Вау! Трек "Після їх нам треба час" від DREVO — це як затишний вечір біля каміна з чашкою гарячого чаю. Скачати цю мелодію просто обов'язково, щоб насолоджуватися її теплом у будь-який час. Незабутні емоції гарантуються!
  3. Biomemetwell2.05.2024
    Трек, як кава вранці – пробуджує, але смак занадто звичний. Чекав на щось нове, але відчуваю, що це більше про минуле. Ну що ж, все одно краще, ніж тиша. Чекаю на нові експерименти, DREVO!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!