DrevoМоє Вміння Тримати Повітря В Легенях

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Моє Вміння Тримати Повітря В Легенях

Пісня "Моє вміння тримати повітря в легенях" виконавця DREVO розкриває історію особистісного переживання, спогадів і втрат. Вступні рядки пісні описують момент зустрічі з дівчиною, який стався вранці. Ця зустріч, яка відбулася "внизу на сдінанці", натякає на несподіваність і непередбачуваність моменту, підкреслюючи його особливість та значущість для ліричного героя.

Далі текст пісні занурює слухача у спогади про літо, вечірні басейни, які символізують безтурботність, молодість і свободу. Згадка про забуття телефону в кишені під час цих моментів акцентує на повній віддачі моменту, відключенні від зовнішнього світу та зануренні у відносини та емоції, що виникають між двома людьми.

Однак, ця ідилія переривається дзвінком, який символічно звучить з "підземелля", що може вказувати на нагадування про реальність, проблеми або невиголошені таємниці, які раптово вриваються в цей ідеалізований світ.

В рефрені пісні виражається ностальгія по життю, яке було пов'язане з простими радощами, такими як єднання з природою, сім'єю та відчуття свободи. Ліричний герой закликає до втечі від суворої реальності, де час приносить лише безсоння та голод, до світу, де панують спокій, гармонія та любов.

Кульмінацією пісні стає пригадування моментів, проведених разом лише з нею, підкреслене сп'янінням від вина, що метафорично вказує на інтенсивність відчутих емоцій. Пісня завершується на ноті глибокого сентиментального переживання, залишаючи слухача з роздумами про важливість моментів щастя та їх непостійність у нашому житті.

Коментарі (3)
  1. Corabeba18.06.2024
    Ця пісня перенесла мене у світ, де повітря стає магією, що захоплює і не відпускає. Неймовірне звучання, яке вражає до глибини душі. Слухаючи її, відчуваєш, як усе навколо зникає, залишаючи лише музику та відчуття легкості. Ніби розчиняєшся в кожному звуці. Справжня знахідка для чутливих серцем.
  2. Biosreccopwi28.05.2024
    Завжди вражає, коли музика допомагає знайти силу навіть у найтемніші моменти. Цей трек розливається як свіже повітря, надаючи енергію і пробуджуючи інтуїцію. Відчуйте потужний заряд і впевненість у кожному звуці!
  3. Pacarmentwhe25.05.2024
    Ця пісня від "DREVO" ніби повертає мене в ті часи, коли все було простіше і світ здавався яскравішим. Якщо хочете відчути цю ностальгію та спокій, обов'язково варто скачати "Моє вміння тримати повітря в легенях". Ідеальний саундтрек для моментів, коли хочеться зосередитись і наповнитись любов'ю.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!