Юлія ДуманськаСкільки Всього В Перемозі

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Скільки Всього В Перемозі

Пісня "Скільки всього в перемозі" виконавиці Юлії Думанської - це емоційний вияв надії на мир та закінчення війни. Авторка уявляє день, коли війна закінчиться, описуючи його як момент великого полегшення і радості. Вона планує відзначити цей день у календарі та ділитися своїми почуттями з усіма, навіть з колишніми знайомими. Є в пісні згадка про новини, які чекає навіть Бог, підкреслюючи всеосяжну вагу миру після тривалих конфліктів.

У пісні висловлюється глибоке бажання забути жахи війни та обійняти мирне життя. Лірична героїня обіцяє цілувати руки і тісно обіймати своїх близьких, символізуючи відновлення відносин та любові, яка допомагає зцілюватися від травм. Вона просить Бога дати їм змогу забути минуле, показуючи глибокий внутрішній конфлікт між пам'яттю та бажанням рухатись вперед.

Загалом, пісня є медитацією на тему війни, миру та особистісної трансформації, що приходить із завершенням конфлікту. Це вираз сподівань на майбутнє, де можна вільно виражати любов і радість без страху і болю, які приносить війна. Пісня закликає до загальнолюдських цінностей - миру, любові та взаєморозуміння.

Коментарі (2)
  1. Remanddramun19.06.2024
    Нарешті знайшла пісню, яка наповнює душу теплом і нагадує, що перемога починається всередині нас самих. Голос Юлії Думанської торкає найчутливіші струни серця. Вмикаю і насолоджуюся кожною нотою!
  2. Landpomlireh26.05.2024
    Знаєте, є такі моменти, коли душа співає, а серце б'ється частіше від кожного звуку. Сьогодні, попри хворобу, відчув справжній прилив сил і натхнення. Музика, що лікує і надихає, це щось неймовірне!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!