ХейтспічДослухайте Якщо Вам Не Буде Тяжко Бо Ви Ж Так Просили Співаю Про Ромашку

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Дослухайте Якщо Вам Не Буде Тяжко Бо Ви Ж Так Просили Співаю Про Ромашку

Пісня "Дослухайте якщо вам не буде тяжко" виконана групою Хейтспіч виражає глибокий соціальний і моральний протест. Лірика пісні насичена зображеннями війни, бездушності суспільства і втрати невинності. Пісня починається з жорсткої критики людської байдужості до насильства, що символізується кулями, що коштують всього 20 центів, але вбивають людей. Описується контраст між тими, хто відмиває кров з рук і кається, та тими, хто ходить з нею і пишається.

Далі текст переходить до зображення загальної втоми від війни і повсякденних обов'язків, що змушує автора відмовитися від серйозності й звернутися до символу простоти та чистоти – ромашки. Ця тендітна квітка стає метафорою невинності та спокою, якого так бракує в жорстокому світі.

В кінцевій частині пісні співак роздумує про те, як суспільство намагається нав'язати йому свої уявлення про життя, але замість цього він знаходить відповіді в природі – у вітрі, що зриває шифер, і в дощі, що освіжає. Ці натуралістичні образи служать як утіха і втеча від жорстокості людського світу. Така динаміка вказує на глибокий внутрішній конфлікт і водночас прагнення до миру та гармонії з природою. Все це створює враження гострого соціального виміру пісні, що розкривається через образи простих, але водночас значущих ромашок.

Коментарі (1)
  1. Navipamo21.04.2024
    Чи може бути щось краще за спонтанний трек про ромашку, коли живіт порожній, а душа повна тривоги? Хейтспіч, ваша пісня - це як булочка з маком, яку я не їв, але точно відчув її смак. Легкість, з якою ви вливаєтеся в серця слухачів, робить вашу музику ідеальним саундтреком до моїх ірраціональних думок. Дякую, що співаєте не тільки про квіти, а й про емоції. Чекаю на наступні композиції
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!