ХейтспічХитає Квіти Хто Ці Уйобки

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Хитає Квіти Хто Ці Уйобки

Пісня "Хитає квіти хто ці уйобки" виконавця Хейтспіч розгортається навколо теми відчуженості, байдужості та критики сучасного суспільства. Ліричний герой спостерігає, як люди отримують поверхневе задоволення від життя, зазначаючи, що "надивились, наслухали на пару доларів". Це вказує на низьку цінність сучасних розваг та на те, що справжній досвід стає все більше баналізованим.

Далі пісня звертається до важкіших моментів, коли відзначається байдужість людей до насилля та страждань, вартість життя яких здається нікчемною ("Кулі за 20 центів вбивають людей"). В тексті згадуються "сліди на руках від байдужості", які деякі намагаються відмити та каятись, а деякі пишаються ними, що підкреслює розділеність між особистою відповідальністю та колективною бездіяльністю.

Ліричний герой також висловлює роздратування від поверхневих порад та уроків від тих, хто стоїть осторонь реальних проблем, називаючи їх "уйобками". Символіка ромашки у пісні виступає як контраст між ніжністю природи та жорстокістю людського світу. Закінчується творіння парадоксальною нотою любові та ненависті до людства, що змушує слухача задуматися над справжнім значенням людських взаємин та самотності в сучасному світі. Ця пісня є закликом до рефлексії та переосмислення основних цінностей.

Коментарі (1)
  1. Flagemitza6.06.2024
    Ну і трешняк! Просто немає слів! Це настільки нудно, що аж захоплює. Моя депресія аж посміхається. Відмінна робота!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!