ХейтспічНадивились Наслухали На Пару Доларів Кулі За 20 Центів Вбивають Людей

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Надивились Наслухали На Пару Доларів Кулі За 20 Центів Вбивають Людей

Пісня "Надивились наслухали" виконавця Хейтспіч звертається до теми байдужості та апатії суспільства у відповідь на насильство та війну. Автор тексту зображує картину, де насилля стає буденністю, а ціна людського життя знижується до декількох центів. У перших рядках співак говорить про те, як суспільство насичене насильством, яке відбувається за копійки, змушуючи слухача задуматись про ціну людських життів.

Далі пісня переходить до критики тих, хто лише махає руками і відвертається від проблем, замість того, щоб діяти. Автор згадує про людей, які "ходять брудні і пишаються", що символізує їхнє самовдоволення та ігнорування власної відповідальності. Він засуджує тих, хто вибирає мовчати, коли треба діяти, підкреслюючи, що їхнє мовчання та бездіяльність призводять до збереження насильства.

В інших частинах тексту розкривається мотив зневаги до тих, хто вважає себе вищими, та зневаги до "інтелігентів", які лише розмірковують, не вдавшись до дій. Зауваження про "вчорашніх дітей з рушницями" може бути відсиланням до молодих людей, змушених стати солдатами або зіткнутися з насильством. Пісня закінчується роздумами про те, що незважаючи на всю ненависть до людства, виконавець все ще здатний любити людей, виявляючи складність та суперечність людських емоцій.

Таким чином, пісня розгортає перед слухачем картину втраченого та апатичного суспільства, яке байдуже ставиться до своїх найглибших моральних криз. Цей твір виступає як заклик до переосмислення власної ролі в цьому світі та важливості активної участі в житті суспільства.

Коментарі (2)
  1. Lulagide23.05.2024
    Вражена глибиною цієї пісні, відчула справжнє умиротворення, хоча й дивувалася водночас. Обов'язково завантажте цю композицію, вона варта вашої уваги!
  2. Contpartestbroom17.04.2024
    Загадковий трек, що примушує замислитись над вартістю людського життя у сучасному світі. Вражаюче, як музика може відкривати очі на гострі соціальні питання через такий емоційний та глибокий текст. Хейтспіч знову не залишає байдужим
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!