NavkaА Ми Тую Червону Калину Підіймемо А Ми Нашу Славну Україну Гей Гей Розвеселимо

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - А Ми Тую Червону Калину Підіймемо А Ми Нашу Славну Україну Гей Гей Розвеселимо

Пісня "А ми тую червону калину підіймемо" від NAVKA розкриває образи української національної гордості та резистенції. Червона калина є сильним символом української культури, що виступає метафорою стійкості та краси нації. У тексті згадується, як калина "похилилася", що символізує скрутні часи для України. Однак, відразу після цього слід обіцянка підняти її назад, відновити та розвеселити націю, що символізує надію та відродження.

У другій строфі пісні йде згадка про добровольців, що марширують у "кривавий тан", це метафора боротьби та героїзму українців, що змагаються за свободу своїх братів з "ворожих кайдан". Тут співак обіцяє визволення та звільнення, подаючи це як невідворотній акт справедливості та відваги.

Третя строфа закликає Україну не журитися, підкреслюючи її вільний "рід" та красу. Це ще одна обіцянка підтримки та заспокоєння, що показує не лише фізичний, але й моральний відродження країни.

Останні строфи підкреслюють зв'язок з українською природою та історією через образи "ярої пшениці" та "січових стрільців". Пісня закликає до збереження української слави та культурної спадщини, подаючи це як фундамент національної ідентичності та єдності. Весь текст пісні випромінює силу та рішучість в обличчі випробувань, закликаючи кожного українця до згуртування та підтримки своєї країни.

Коментарі (4)
  1. Pelritourte17.06.2024
    Зайшов, бо настрій був не той, а тут така ритміка і слова, що серце в грудях забилося частіше. Дивлюсь, слухаю, і ніби трохи спокійніше стало, бо мелодія ця, як теплий вітер, душу гріє. Музика жива, справжня, і що головне - рідна!
  2. Easeftratli17.05.2024
    Ця пісня як ковток свіжого повітря серед буденного життя. Вона нагадує про силу нашого народу і піднімає настрій. Дякую, NAVKA, за ці хвилини натхнення!
  3. Cenkukafors11.05.2024
    Неймовірно заряджає енергією! Як глибоко торкається душі кожен акорд цієї пісні. Обов'язково хочу скачати, щоб кожен день розпочинати з цих мотивів
  4. Fahtefococ16.04.2024
    Як тільки почуєш цю пісню, так одразу кров зашумить у жилах! NAVKA зумів зарядити енергією навіть у найсоннішу пору. Це та пісня, що розвеселить не тільки мене, а й усю нашу славну Україну! Гей, давайте підіймемо червону калину разом
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!