ХасДякуйте За Волю Всіх Порогам І Лісам

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Дякуйте За Волю Всіх Порогам І Лісам

Пісня "Дякуйте за волю всіх порогам і лісам" виконавця ХАС відображає глибокі емоційні стани, переплетені з історією та культурною ідентичністю українського народу. Через текст простежується образ партизан, які йдуть селом на невільній землі. У кожного з них за плечима зброя і на лиці - смуток і біль, що символізує важке боротьбу та відданість своїй країні.

Автор пісні звертається до власної історії та коріння, акцентуючи на різниці між вихованням в свободі та ростом у "вакуумі". Він говорить про значення слова, згадуючи жорстокості, які пережили його предки - вигнання з домівок, голод, війна, заслання в Сибір. Це відображає постійну боротьбу за волю та нагадування, що історичний ворог все ще може бути "в твоїй хаті".

Центральна тема пісні закликає до необхідності пам'ятати про свої корені та захищати свою землю. "Дякуйте за волю всіх порогам і лісам" - це не просто вдячність природі, але й символічне визнання тих, хто боронив і зберігав ці землі вільними. Фраза "Хто із Богом, той не сам" підсилює почуття єдності та спільної справи у цій боротьбі.

Таким чином, пісня ХАСа є маніфестом партизанського духу, вихованого від покоління до покоління, який закликає кожного пам'ятати про свою історію, свої обов'язки перед попередниками і не віддавати свою землю "диким псам". Це звернення до збереження ідентичності та боротьби за волю незалежно від обставин.

Коментарі (2)
  1. Cuphentreesmai6.06.2024
    Якщо ваш день був таким же довгим і виснажливим, як у мене, то ось мелодія, яка поверне усмішку на обличчя і наповнить серце теплом. Завітайте сюди та відчуйте магію справжніх емоцій. Ви не пошкодуєте!
  2. Raiwordkeele3.06.2024
    Чудова музика, яка надихає мріяти і забути про нерви. Вслухаюсь у кожне слово і відчуваю, як вони пронизують мене до самого серця. Відчувається глибока повага до традицій і природи. Це справжній ковток свіжого повітря у світі сучасних пісень. Рекомендую всім, хто шукає гармонію і душевний спокій.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!