Victoria NiroХочеться Піти І Кинуть Все В Котре Собі Кажу Зажди

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Хочеться Піти І Кинуть Все В Котре Собі Кажу Зажди

Текст пісні "Хочеться піти і кинуть все" від Victoria Niro відображає почуття фрустрації та бажання вирватися з певної життєвої ситуації. Пісня починається з рядків, що говорять про стан зупинки та паузи, що символізує відчуття замороженості в часі та нездатності рухатися вперед. Авторка висловлює скептицизм щодо змін, згадуючи "цей не зрозуміти задум" і "пальці схрещені позаду", що може означати відчуття обмеженості або неспроможності впливати на своє життя.

Далі пісня переходить до образу бурштину, який "блищить в далі", символізуючи можливість чогось прекрасного і бажаного, але недосяжного. Виконавиця зазначає, що всі вони разом, але кожен залишається сам на сам зі своїми думками та емоціями. Це підкреслює почуття ізоляції та одинокості навіть у колективі.

Згадується також недостатність "гарних хвилин, новин", що може говорити про загальне невдоволення та брак позитивних моментів в житті. Висловлюється розчарування у тому, як світ розвивається - "світ став так швидко надто бридким чи надто жорстоким". Це відображає сприйняття світу як місця, що зазнало негативних змін, хоча насправді "він не став, завжди він був таким".

Завершується пісня повторенням рядків про постійну паузу, що наголошує на триваючій нездатності вирватися з циклу стагнації та пошуку сенсу. Ця повторюваність може символізувати застрягання в певному стані, з якого важко вибратися. Пісня викликає відчуття безвиході та відсутності прогресу у вирішенні внутрішніх та зовнішніх конфліктів.

Коментарі (1)
  1. Sabbaunatu16.05.2024
    І знову ця пісня про те, як усе хочеться залишити позаду. Victoria Niro наче читає мої думки. Чому ж цей світ такий непривітний? Мабуть, дійсно треба щось змінювати у своєму житті. Дякую за музику, що нагадує про важливість рішучих кроків, навіть у хвилини, коли все дратує і туга не відпускає. Нехай ці нотки ведуть до нових горизонтів
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!