Kozak SystemБо Ми Вже Зірвали Квіти А На Купала Хтось

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Бо Ми Вже Зірвали Квіти А На Купала Хтось

Пісня "Бо ми вже зірвали квіти" українського гурту KOZAK SYSTEM вражає своєю метафоричністю та емоційністю. Вона розповідає про важкі моменти у стосунках, коли все здається незворотнім, і прошу про допомогу та підтримку в цей складний час. Початкові рядки описують стан зневіри та втрати, де людина відчуває себе розгубленою і безпорадною, як дитина. Вони вже "зірвали квіти", що символізує кінець чогось красивого у їхніх стосунках, і намагаються знайти хоч якийсь вихід, очікуючи на диво під час святкування Купала.

Згадування "чорного коня з білими крилами", який "п'є десь із неба", вносить елемент містики та глибокої символіки, підкреслюючи непередбачуваність і велич життя. Цей образ може символізувати внутрішню боротьбу, силу, яка потрібна для подолання труднощів. В цьому контексті, прохання "не покинь... дай мені сили" звучить як заклик до партнера залишитися і допомогти пережити труднощі разом.

Останні строки пісні відображають надію і примирення. Співак просить прощення за те, що він "не кращий янгол", і обіцяє поділити з партнером як темряву, так і світло. Це говорить про готовність брати на себе частину відповідальності за стосунки, подолання темних часів разом і ділення щасливих моментів. Завершення на позитивній ноті, з пропозицією "станцюємо в небі танго", символізує відновлення гармонії і любові. Це є знаком того, що попри всі випробування, пара може знайти спосіб продовжувати танцювати разом, долаючи життєві негаразди.

Коментарі (3)
  1. Pwoprecheadspant23.05.2024
    Ця мелодія неначе створена для того, щоб закрити очі й поринути у спокійний світ роздумів та мрій. Вона дарує відчуття легкості й невимушеності, ніби літо застигло у звуках. Неймовірний спосіб відновити внутрішню гармонію та зарядитись оптимізмом.
  2. Saumondholsli14.05.2024
    Ця пісня наче віддзеркалює мої думки і почуття. Відчуваю себе, ніби розгублена квітка на Купала, коли слухаю "Бо ми вже зірвали квіти а на купала хтось". KOZAK SYSTEM завжди вміють знайти шлях до мого серця, навіть коли воно в тумані. Ошеломлена від такого поєднання музики та тексту, я знаходжу в цій пісні щось особливе, щось близьке і незрозуміло зрозуміле водночас. Дякую за ці хвилини чуттєвості і роздумів
  3. Pildilitarr8.05.2024
    Чудово, що можна безкоштовно скачати цю пісню! Запоминається мелодія та слова KOZAK SYSTEM завжди на висоті, хоч і пригнічує, але все одно наповнює оптимізмом! Нехай же кожен день носить в собі трохи магії Купала
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!