KazkaІ Не Віриться Доторком Вуста

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - І Не Віриться Доторком Вуста

Пісня "І не віриться доторком вуста" українського гурту KAZKA розповідає про глибокі переживання та емоції, пов'язані з коханням. Лірична героїня виражає свою невіру в можливість знову зустріти кохання, але водночас не може відмовитися від надії на щастя. Вона згадує моменти пристрасті та відкриття нових почуттів, які вона пережила.

У другому куплеті висловлюється метафора змін, що відбулися у душі героїні, яка, незважаючи на зовнішні та внутрішні випробування, знайшла в собі силу та ніжність, щоб стати сильнішою. Це виражено у символічному образі становлення "стричкою жовто-синьою", що може символізувати відродження та патріотизм.

Завершальна частина пісні підкреслює непохитну віру героїні у кохання, її рішучість жити повним життям та любити незважаючи на всі перешкоди. Героїня хоче, щоб її голос було чути, вона хоче співати і вірити, що кохання можливе. Ця пісня є виразом надії, сили духу та вічної віри у кохання.

Коментарі (5)
  1. Presomgarea26.05.2024
    Ця пісня "І не віриться доторком вуста" від KAZKA наче ковток свіжого повітря, що заряджає енергією та наповнює надією. Ідеально підходить для тих моментів, коли почуваєшся ситим і готовим до нових звершень. Ритми і мелодії занурюють у світ, де кожен звук стає відчутним, майже реальним дотиком. Слухай, відчувай, насолоджуйся!
  2. Brithvansapet22.05.2024
    Ця мелодія ніби розриває душу на шматки і одночасно зцілює її. Відчуття такі сильні, що важко стримати емоції. Просто слухаю і не можу відірватися. Навіть трохи страшно, настільки це потужно. Варто послухати, щоб зрозуміти, про що я.
  3. Momovibe17.05.2024
    Слухаю це... і не відчуваю нічого нового. Монотонність накриває, як хвиля, але водночас змушує замислитися про щось більше. Може, це просто не мій день. Розчарування заповнює кожну ноту. Можливо, колись сподобається, але не сьогодні.
  4. Kirfeadevi17.05.2024
    Ніколи б не подумав, що KAZKA здатна так здивувати! Ця пісня просто вибух емоцій і гармонії. Не можу відірватися від прослуховування, рекомендую всім завантажити та насолоджуватися!
  5. Ribbcrypetrol10.05.2024
    Не міг не скачати цю пісню KAZKA. "І не віриться доторком вуста" зачепила за живе, тепер із плейлиста не вийде. Рідко зустрічається така глибока і запоминающаяся музика, що веде через розчарування до надії. Чудово, коли музика відгукується в душі
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!