KazkaЯк За Рік Душа Стала Сивою

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Як За Рік Душа Стала Сивою

Пісня "Як за рік душа стала сивою" українського гурту KAZKA має глибокий емоційний зміст, який обгортає тему любові, її втрати та впливу на людське життя. У першому куплеті співається про гостру емоційну біль, яку може завдати погляд коханої людини. Вислів "гостра вилиця" метафорично зображує різкість та біль відчуттів, які виникають від неможливості бути разом.

Приспів підкреслює стійкість почуттів, які не можна "вибити" з серця незважаючи на обставини. Співак заявляє про свою віру в кохання, попри всі перешкоди та емоційні виклики. Ця частина пісні виражає надію на те, що кохання все одно знайде шлях до серця.

У наступних рядках йдеться про те, як людина змінюється під впливом кохання та часу. Опис стану душі, яка стала "сивою", але водночас "хороброю" і "ніжною", підкреслює внутрішню боротьбу та зміцнення духу. Образ "стану стрічкою жовто-синьою" символізує не лише емоційну силу, але й національну гордість і прихильність.

Останній куплет підсумовує основну тему пісні - продовження життя та кохання незважаючи на всі труднощі. Повторення фраз "буду жити, буду любити" стає маніфестом віри у майбутнє та можливості особистого щастя через самовираження та здатність любити навіть в складних умовах. Заключні слова "співати, щоб чули свої" вказують на бажання ділитися своїми переживаннями з іншими, що є частиною процесу самоціління.

Коментарі (8)
  1. Reapprempsisceu17.06.2024
    Ця музична подорож торкається найглибших струн душі, пробуджуючи спогади і надихаючи на нові відкриття. Величезна сила емоцій і прониклива лірика ведуть за собою у світ, де кожна нота відчувається серцем. Слухаючи, відчуваю, як ніби піднімаюсь на вершину і дивлюся на своє життя з висоти, розуміючи всі його глибини та сенси. Це те, що варто відчути кожному.
  2. Ruecountowalk13.06.2024
    Довго шукав, чим підняти настрій після важкого дня, і, на жаль, ця пісня не виправдала моїх очікувань. "Як за рік душа стала сивою" більше схожа на історію про те, як за три хвилини мої вуха посивіли. Можливо, іншим сподобається, але це не мій вибір.
  3. Nycamtiobom5.06.2024
    Здається, ця мелодія стала відображенням всіх моїх сумнівів і втрат, проникла в саму глибину серця і змусила задуматися про сенс буття. Відчувається, як з кожною нотою народжується інтуїтивне розуміння тих почуттів, що мене оточують. Коли слухаю це, відчуваю, як щось невидиме торкається душі і залишає свій відбиток. Мабуть, деякі пісні створені для того, щоб нагадати нам про нашу вразливість і силу одночасно.
  4. Piepolcycess27.05.2024
    Чесно кажучи, ця пісня від "KAZKA" абсолютно не моя чашка чаю. У стані ейфорії шукаю чогось більш енергійного і життєрадісного, а не такої меланхолії. Здається, я залишу її для тих моментів, коли дійсно буду в настрої для смутку. Сподіваюся, комусь вона принесе більше задоволення, ніж мені.
  5. Fixludacheck23.05.2024
    Цей трек мов дзеркало мого стану: енергійний, але з нотками глибокого смутку. Слухаючи, відчуваєш, як всередині борються протилежні емоції, і меланхолія переманює на свій бік. Песимізм ще ніколи не звучав так красиво.
  6. Futibwellsond19.05.2024
    Слухаючи цю композицію, відчуваю, як хвилі емоцій накочують одна за одною, змушуючи серце битися швидше. Це як історія, що огортає своєю мелодійністю і змушує задуматися про минулі події. Просто неймовірно, як музика може так гармонійно переплітати минуле з теперішнім. Незабутній досвід!
  7. Atusonper12.05.2024
    Цей трек – як глибока роздума, що змушує замислитись над швидкоплинністю часу та змінами, які він приносить у наше життя. Чудово передає емоції і настрій, зворушує до глибини душі
  8. Canhovicde23.04.2024
    Чарівно і тонко... Ця пісня змушує замислитися про непомітні втрати часу та як важливо цінувати кожен момент. KAZKA знову не перестає дивувати оригінальністю і глибиною! Відчуваю, що цей трек звучатиме у моїй голові ще довго. Дякую за музичний шедевр!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!