KazkaБуду Жити Буду Любити

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Буду Жити Буду Любити

Пісня "Буду жити, буду любити" виконавця KAZKA розкриває теми стійкості та відданості коханню незважаючи на всі життєві випробування. У перших рядках пісні описується глибока емоційна біль, яку може викликати розставання або відчуження від коханої людини. Символізм гострої вилиці, яка ріже без жалю, втілює гостроту цього болю.

Основний приспів пісні говорить про непохитну віру в кохання, незважаючи на обставини. Автор висловлює бажання "випити щастя" та відкинути журбу, акцентуючи на своїй рішучості не здаватися та продовжувати вірити в кохання.

Інша частина пісні містить образи переосмислення власної ідентичності та духовного оновлення, яке приходить з випробувань. Ліричний суб'єкт готовий перетворитися на "страну жовто-синю", що є символом України, підкреслюючи свою рішучість та силу.

В останніх рядках пісні повторюється обітниця жити, любити та співати так, щоб її чули навколо. Це підсумовує основну думку пісні - жити повноцінно, віддано кохати і не здаватися перед обличчям викликів. Співачка закликає відкинути страх і відчай, обираючи шлях світла і любові.

Коментарі (2)
  1. Gratsandcallau9.05.2024
    Ця мелодія точно не залишить байдужим, відкрила для себе щось нове в українській музиці. Незважаючи на все, що відчуваю зараз, не можу зупинити думки про її зміст і емоції, що викликає. Цікаво було б почути думки інших
  2. Bizpkutipa21.04.2024
    Неймовірно, що така пісня існує! "Буду жити, буду любити" KAZKA змушує моє серце битися сильніше, а душу – співати разом з кожним акордом. Цей трек – як чарівний еліксир для моїх нервів, даруючи спокій та надію в кожному слові. Відчуваю, що ця мелодія – це мій новий гімн життя! Яка втіха знаходити такі музичні перлини
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!