KazkaТак Це Кохання З Мене Не Вибити

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Так Це Кохання З Мене Не Вибити

Пісня "Так це кохання з мене не вибити" від українського гурту KAZKA виражає глибокі емоції та пристрасть, що невіддільні від інтенсивного кохання. Ліричний суб'єкт зображає свої почуття як глибоко вкорінені та невиліковні, попри всі труднощі та біль, які може принести кохання. Згадка про "гостру вилицю", що "ріже без жалю", може символізувати біль від невзаємності або складностей у стосунках.

У тексті пісні є також мотив непохитної віри в кохання, незважаючи на всі випробування. Ліричний герой обіцяє пити "щастя" та виливати "журбу", що підкреслює його рішучість зберегти позитивне ставлення та емоційний баланс. Це вказує на готовність переживати життєві виклики з оптимізмом, не втрачаючи віри у кохання.

Останні рядки пісні наголошують на бажанні жити повноцінно та любити, попри всі перешкоди. Це демонструє силу волі ліричного героя, який прагне не лише переживати кохання, а й ділитися своїми почуттями з іншими, співаючи "щоб чули свої". Таким чином, пісня виражає непереможний дух людини, яка вірить у силу кохання та її здатність змінювати життя на краще.

Коментарі (3)
  1. Scapatkukis27.05.2024
    Чесно кажучи, від цієї мелодії у мене нерви натягнуті, як струна. Але що дивно, попри все, не можу відірватись – наче магніт. Музика, яка не виходить з голови, навіть коли хочеш забути. Ідеально для тих, хто розривається між гнівом і пристрастю. Здається, ця пісня мене зводить з розуму, але, мабуть, саме тому я її слухаю.
  2. Carrnojackder21.05.2024
    Чарівна мелодія, яка ніжно обгортає серце, залишаючи солодкий післясмак. Слухаю, і відчуваю, як душа наповнюється світлом та теплом. Це справжня музика для душевного спокою та гармонії. Насолоджуйтесь і поринайте у світ прекрасного.
  3. Platdovecer10.05.2024
    У цьому треку стільки пристрасті, що просто не можу його не скачати! Як справжня гімн кохання, яке вічно живе в моєму серці. Чудово піднімає настрій
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!