YogenЯ Розіб’Ю На Цитати 

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Я Розіб’Ю На Цитати 

Пісня "Я розіб’ю на цитати" виконавця YOGEN торкається теми міграції, пошуку кращої долі в чужих країнах, і водночас, відчуття втрати дому та постійної невизначеності. В перших рядках описується образ людини, яка знаходиться в стані меланхолії, відчуваючи себе іноземкою на чужій землі. Це відображення емоційного стану тих, хто залишає свій дім у пошуках кращого життя, але зіштовхується з відчуттям самотності та відчуженості.

У наступних рядках мова йде про постійні подорожі (нові рейси, безсонні ночі, пусті вагони), що символізують непевність та невизначеність життя мігрантів. Повторюваність маршрутів (Київ, Польща, Європа) підкреслює рутинність і водночас відсутність постійного місця, яке можна назвати домом. Фраза "кають краще, там де нас нема" говорить про поширене переконання, що десь існує краще життя, хоча на ділі це може виявитися ілюзією.

Частина пісні, де говориться про те, що "ти крапка на картах, координата ти", символізує особисту історію кожного мігранта як невелику частину великого світу, водночас підкреслюючи їхню ізольованість та самотність у пошуках себе та свого місця в світі. Останні рядки про аеропорти та вокзали, що "пролітають за вікном", можна інтерпретувати як відчуття швидкоплинності часу та неможливість зупинитися на мить, щоб насолодитися моментом або знайти свій дім серед безкінечних переїздів. В цілому, пісня виражає ностальгію, сум за втраченим домом і постійний пошук місця, де можна було б відчувати себе вдома.

Коментарі (1)
  1. Oosolquanpo29.05.2024
    Ця музика просто вибухає у вухах, ідеально для тих моментів, коли треба зняти стрес і підзарядитись позитивною енергією! Просто кайф!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!