Крістіна ПрисяжнюкОтак Живеш Собі Живеш

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Отак Живеш Собі Живеш

Пісня "Отак живеш собі живеш" виконавиці Крістіни Присяжнюк відображає глибокий біль та надію людей, що переживають війну. Вона розпочинається з опису ритму життя, де зміна сезонів символізує звичайний порядок речей, але навіть очікування зміни пір року виявляється затьмареним візуалізацією війни.

У другому куплеті згадується літак "Мрія" як символ величі та досягнень, але тепер земля перетворена на поле бою з глибокими ранами. Ці слова відтворюють контраст між минулим мирним часом та жорстокою реальністю сьогодення.

Приспів виражає бажання повернутися додому, до сім'ї та звичного життя, наголошуючи на спогадах про щасливі моменти. Це бажання переплітається з розпачем, оскільки війна руйнує все навколо, залишаючи лише відчай та біль.

Пісня також включає слова підтримки до українських міст та заклик до молитви та єдності. Вона закликає людей триматися разом, висловлюючи віру в те, що спільні зусилля та віра допоможуть відновити мир у країні. Завершується пісня повторенням приспіву, який наголошує на незгасному бажанні повернення дому та закликає до непохитної стійкості на шляху до миру.

Коментарі (3)
  1. Costepipers29.05.2024
    Ця пісня - мов дзеркало моєї душі. Депресія втікає десь у тіні, коли Крістіна Присяжнюк співає "Отак живеш собі живеш". Скачати її - мов знайти промінчик світла у темному лісі.
  2. Herrvencoge26.05.2024
    Коли душа прагне простоти і спокою, "Отак живеш собі живеш" Крістіни Присяжнюк наче легкий вітерець серед літньої спеки. Ідеальний трек для умиротворення та вдячності життю. Варто завантажити і зберегти для таких моментів.
  3. Buydocdagoo16.05.2024
    Тут завантажив трек, очікував хоч трохи релаксу, а вийшло тільки додати собі нервів. Здається, з такою музикою тільки й робити, що міркувати про життя, яке йде кудись не туди. Хтось ще це слухав? Що думаєте? Мені щось зовсім не зайшло...
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!