MamarikaЯ Заради Тебе Крила Скину

0
Слухати
Скачати
Про що пісня - Я Заради Тебе Крила Скину

Пісня "Я заради тебе крила скину" виконавиці MamaRika – це щире і глибоко емоційне звернення матері до свого сина. В тексті пісні виражена безмежна материнська любов і готовність до будь-яких жертв заради щастя і благополуччя дитини. Вона говорить про те, що заради сина готова відмовитися від власних амбіцій і бажань, символічно "скинувши крила", та перенести будь-які труднощі, "гори здвинувши".

Звернення до сина "мій сину" підкреслює особисту і неповторну зв'язок між матір'ю і дитиною. Лірична героїня говорить про свою безумовну підтримку, навіть коли обставини стануть найскладнішими, символізовані фразою "навіть, коли полетять ножі в спину". Це показує, що материнська любов і відданість не знають меж.

У пісні також відчувається глибока вдячність за можливість бути матір'ю, за те, що може проводити час зі своєю дитиною, вважаючи це найбільшим благом. Вона дякує за всі пройдені разом труднощі, невиспані ночі, а також за моменти істинного щастя і спокою, коли всі тривоги "залишились там за рогом".

Останні рядки пісні "Коли на моїх руках засинаючи каже мені: 'Мама'" глибоко символічні. Вони відображають момент найбільшої близькості та зв'язку між матір'ю і дитиною, коли весь зовнішній світ здається неіснуючим, і весь космос звужується до цієї неповторної миті любові та зв'язку. Ці слова підсумовують сенс усієї пісні: безмежну любов, відданість і готовність матері до будь-яких жертв заради щастя своєї дитини.

Коментарі (0)
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!