MamarikaДякую За Те Що Всі Тривоги

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Дякую За Те Що Всі Тривоги

Пісня "Дякую за те що всі тривоги" відомої української співачки MamaRika є виразом безмежної материнської любові та вдячності за дитину. В тексті пісні зображено глибокі почуття, які випливають з материнського серця: величезну готовність захищати свою дитину, навіть якщо це означає боротьбу з власними страхами, тривогами або фізичним болем. Співачка обіцяє бути поруч зі своєю дитиною, підтримувати його та оберігати від усіх негараздів життя.

У пісні відчувається глибока вдячність за щастя материнства і за ті унікальні моменти, які мати проводить зі своєю дитиною. Ця вдячність поширюється не лише на дитину, але й на всі пройдені шляхи та пережиті випробування, які в результаті призвели до величезної радості бути батьком.

Значну частину емоційної глибини пісні становить зображення щирості та непідробності дитячих емоцій – момент, коли дитина, засинаючи на руках у матері, називає її "мамою". Це символізує найвищу винагороду для матері, момент абсолютного щастя та зникнення всіх її страхів та тривог. В цей момент, за словами співачки, вона відчуває, що крім цієї миті нічого іншого не існує, всі інші турботи відходять на другий план. Пісня є гімном материнської любові, яка перевищує будь-які випробування, і виражає глибоку вдячність за дар бути матір'ю.

Коментарі (2)
  1. Earunenlo17.08.2024
    Ця пісня - справжня знахідка для тих, хто цінує щирі емоції. Вмикай і відчуй, як вона піднімає настрій. А якщо хочеш, щоб завжди була поруч – можна скачати і слухати, коли душа просить. Дякую, Mamarika, за музику, що додає сил!
  2. Distitincdi21.05.2024
    Весь світ зупиняється, коли серце співає. Кожна нота тут - це обійми, що лікують душу. Дякую за цей чарівний момент, який дарує надію та радість. Музика, що зігріває і робить день яскравішим. Не перестаю дивуватися магії, що виходить з колонок.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!