MamarikaОбійматиму Тебе Мій Сину Я Заради Тебе Крила Скину

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Обійматиму Тебе Мій Сину Я Заради Тебе Крила Скину

Пісня "Обійматиму тебе, мій сину" виконавиці MamaRika пронизана невимовною материнською любов'ю та відданістю. Вона розповідає про безмежні почуття матері до своєї дитини, про готовність робити для нього все можливе і неможливе, відмовлятися від власних потреб, амбіцій, бажань заради щастя та благополуччя сина. Вислови "я заради тебе крила скину", "я заради тебе гори здвину" символізують цю безкорисливу самопожертву та готовність перебороти будь-які перешкоди на шляху до блага дитини.

Центральним мотивом пісні є не лише любов, але й вдячність за можливість бути матір'ю, за кожен спільно проведений день з сином, який вважається найкращим серед людей. Вислів "дякую за нього-нього Богу" підкреслює глибину почуттів та визнання цієї унікальної зв'язки як дару вищих сил. Пісня виражає щиру подяку за кожен момент, проведений разом, за навчання і розуміння життєвих цінностей через взаємини з дитиною.

В останніх рядках пісні відчувається певна меланхолія та самозабуття матері, яка повністю віддається ролі батька, іноді відчуваючи, що втрачає власну ідентичність: "і мене ніби нема". Та це відчуття розчиняється у безмежній любові, коли на її руках дитина, засинаючи, каже їй "мама". Це слово стає символом найвищого визнання та значення її жертв, любові та турботи. Пісня є гімном материнства, демонструючи непорушність і глибину материнських почуттів.

Коментарі (2)
  1. Delebursa26.05.2024
    Привіт усім! Натрапив на цю пісню випадково і навіть не очікував, що вона викличе стільки позитивних емоцій. Виконавиця, здається, вклала всю душу у слова. Це дійсно надихає і піднімає настрій. Навіть якщо не є фанатом такої музики, цю композицію варто послухати. Сподіваюся, вам теж сподобається!
  2. Compforcrolig20.05.2024
    Ця пісня "Обійматиму тебе мій сину я заради тебе крила скину" від MamaRika – це саме те, що потрібно, щоб на мить забути про стрес і дозволити собі трохи потанцювати. Незважаючи на мій аналітичний підхід до всього, ця мелодія торкає душу і дарує відчуття тепла та підтримки. Завантажити її – це наче знайти притулок у бурю.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!