ZhurbaЗа Обрієм На Краю Не Уявляєш Ти Собі

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - За Обрієм На Краю Не Уявляєш Ти Собі

Ця пісня - це зворушлива історія про втрачене кохання, невимовну тугу та сподівання, яке ще теплиться в серці. У перших рядках ми відчуваємо глибокий біль і самотність, що відлунює в серці автора. Тиша, перервана лише шепотом вітру, стає символом глибокої самотності та очікування коханої людини, яка не повертається.

З рядків "Полиш слова загублені / За обрієм, на краю / Не уявляєш ти собі / Як я тебе чекаю" виринає образ відданості та надії, що ще жевріє в серці співака. Він готовий чекати на своє кохання, незважаючи на всі труднощі та відстань, яка їх розділяє.

Часті запитання "Чом ти не прийшов?" викликають відчуття розпачу та нерозуміння, чому зустріч, яку так чекали, не відбулась. Темрява любові, про яку йдеться в пісні, символізує складність і заплутаність відносин між людьми, коли почуття, що колись були яскравими, тепер здаються лише тінню.

Останній куплет, що починається з "Тече річенька невеличенька", має в собі образи народної пісні, додаючи пісні багатогранності та глибини. Це заклик до матері, символічний прохання про благословення на власний вибір життєвого шляху, про визнання особистої свободи вибору та любові. Ці рядки вносять в пісню відтінки надії, свободи та відваги слідувати за голосом свого серця, незважаючи на звичаї та очікування оточення.

В цілому, пісня "За обрієм на краю" відображає глибокі емоційні переживання людини, що стоїть на роздоріжжі між минулим і майбутнім, між надією та розчаруванням, між свободою вибору та соціальними обмеженнями. Вона нагадує нам про важливість бути вірним своїм почуттям і не втрачати надію, навіть коли все здається втраченим.

Коментарі (1)
  1. Stinpiparpea20.05.2024
    Тільки уяви, як нові горизонти розкриваються перед тобою з кожною нотою цієї мелодії. Серце стискається від страху, але водночас наповнюється вдячністю за можливість відчути цю емоційну подорож. Давай разом вирушимо за обрій, де мрії стають реальністю.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!