KrutьТо Не Звірі Вороги Та Нам Хижі Не Страшні

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - То Не Звірі Вороги Та Нам Хижі Не Страшні

Ця пісня KRUTЬ має глибокий сенс, пронизливу емоційну насиченість, і розповідає про захист, надію, та нескореність духу народу у важкі часи. Вона наче колискова, де мати заспокоює свою дитину у часи невизначеності та небезпеки, обіцяючи безпечне майбутнє завдяки мужності та захисту батька.

У першому куплеті мова йде про символічних звірів, які наближаються до хати, але батько готовий їх прогнати, захищаючи свою родину. Це не просто фізична захиста, а й моральна підтримка, демонструючи готовність захищати мир і спокій вдома.

Другий куплет розширює образ ворогів, вказуючи, що це не тільки природні сили, а й реальні вороги. Але наголошується на непереможності та силі духу, оскільки в народу є воля і пісні, які допомагають пережити будь-які випробування.

Фінальні рядки підкреслюють перетворення звичайного життя на боротьбу за майбутнє дитини, де навіть будинки стають фортецями, а брати-солдати стережуть сон дитини. Закликаючи спати спокійно, ліричний герой пісні передає віру в краще майбутнє, де війна залишиться позаду, а життя буде безпечним і вільним.

Таким чином, пісня є могутнім виразом стійкості, любові, та надії, що попри все, мир та спокій восторжествують. Вона втілює безмежну відданість батьків своїм дітям, бажання забезпечити їм безпечне і щасливе майбутнє.

Коментарі (3)
  1. Chillestpelni1.06.2024
    Щоразу, коли слухаю "То не звірі вороги та нам хижі не страшні" від KRUTЬ, відчуваю, як моя душа знаходить сили боротися з власними страхами. Ця пісня - наче промінь світла в темряві, що допомагає знайти шлях до надії. Дякую, KRUTЬ, за цей музичний шедевр, який надихає та дає надію навіть у найважчі моменти.
  2. Tremartripnab21.05.2024
    Ця пісня заряджає енергією та позитивом! Ніколи не чув нічого подібного — вона буквально вибухає оригінальністю. Музика, яка змушує повірити в себе та свої сили!
  3. Nesslimara14.05.2024
    Неймовірна енергія і драйв! Пісня "То не звірі вороги та нам хижі не страшні" від KRUTЬ змушує серце битися швидше! Обов'язково скачати і насолоджуватися кожною нотою
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!