Павло ЗібровРозкидало По Світурозділило Родини

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Розкидало По Світурозділило Родини

Пісня Павла Зіброва "Розкидало по світу, розділило родини" - це глибоко емоційний твір, який розповідає про біль та ностальгію, спричинені війною та її наслідками. Автор описує важку долю людей, чиї серця вкриті ранами від розлуки з рідними, втрати домівок і невизначеності щодо майбутнього. Війна змушує родини жити в розлуці, підживлюючи їхню тугу новинами про звуки снарядів і стан домівок, які переживають обстріли.

Основна тема пісні - це бажання повернутися додому, до мирного життя, до всього знайомого і рідного. "Я так хочу додому" - це не просто фізичне прагнення повернутися в конкретне місце, а глибоке бажання знайти спокій і відновити звичний порядок життя, обійняти рідних людей, відсвяткувати забуті весілля, молитися разом і знову відчути себе частиною своєї спільноти.

В куплетах пісні відчувається сильний контраст між теплом та затишком домашнього вогнища і холодом розлуки, що спричинена війною. Пісня закликає до непохитності духу, віри в зустріч і здатності витримати всі випробування, зберігаючи надію на повернення додому, в Україну, де, незважаючи на спокуси чужини, серце відчуває тяжіння до рідної землі, де "краще, ніж вдома, нам ніколи не буде".

Коментарі (2)
  1. Clincukigo18.06.2024
    Щось тут не те з цією піснею Зіброва... Наче кожна нота пробуджує в мені дрімаючого козака, який разом зі смиренням та бодрістю шукає вихід із цього музичного лабіринту. Мабуть, піду слухати далі, щоб дізнатися, куди розкидало родини!
  2. Snicgadorob22.04.2024
    Зірки вночі, а серце горить – так моє відчуття, коли слухаю цю пісню. Вона б'є прямо у серце, розриваючи тканину спогадів і болю. Зібров не просто співає, він розмовляє з душею на самоті. Величезне "дякую" за мелодію, що лине крізь час
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!