Володимир ІвасюкПісню Ту Візьму Собі На Спомин Пісня Буде Поміж Нас

0
Слухати
Скачати
Про що пісня - Пісню Ту Візьму Собі На Спомин Пісня Буде Поміж Нас

Пісня Володимира Івасюка "Пісню ту візьму собі на спомин" відображає ніжні та глибокі почуття, закладені в серце ліричного героя. Через образи природи і зміну сезонів автор передає непохитність та вірність своїх почуттів до коханої. Відстань, що виникла між закоханими, символізується дорогою, що пролягла між їхніми домівками, але ця відстань не стає на заваді їхнім почуттям.

В основу пісні закладена обіцянка повернення. Ліричний герой обіцяє повернутися до своєї коханої навесні, незважаючи на "зимну осінь", що ще не накрила їхніх стежок листям. Обіцянка зустрічі та відновлення зв'язку підкреслюється через метафору зустрічі рук і обіцянку, що "жовтий квіт розлуки" між ними не розквітне.

Пісня також висвітлює тему спогадів та надії. Ліричний герой просить кохану не ховати "очей блакитний промінь" і в останній раз заспівати для нього пісню, яку він візьме з собою на спомин. Ця пісня стає символом їхнього зв'язку, який залишиться з ним назавжди, навіть коли вони фізично будуть віддалені один від одного.

Завершальні рядки підсилюють образ вічної прихильності та обіцянки вічного зв'язку через природні цикли – від падіння жовтого листя до виростання нового зеленого. Все це переплітається з образом коханої, яка завжди залишатиметься поруч у пісні, що стає символом вічної присутності та незмінності почуттів. Таким чином, пісня є вираженням глибокої віри в силу кохання, що перемагає розлуку та час.

Коментарі (0)
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!