TeryЧи Я Роблю Щось Не Те Що

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Чи Я Роблю Щось Не Те Що

Текст пісні "Чи я роблю щось не те" від виконавця Tery розкриває глибокі роздуми про сумніви, самотність і пошук себе у великому світі. У перших рядках автор задається питанням, чи все він робить правильно, висловлюючи при цьому свою нерозказану любов і невизначеність щодо майбутнього. Ця невизначеність підкреслюється відсутністю ясного маршруту в житті та постійними сумнівами про власне місце у світі.

Далі пісня переходить до рефлексії про людську природу, почуття одинокості та пошуки сенсу серед хаосу життя. Автор не вірить, що люди знають, куди йти серед "всього бруду", відчуваючи себе унікальним у своїх пошуках. Проте він також бачить можливість спільності у страху та невизначеності, що об'єднує його з іншими.

У наступних рядках розкривається тема самотності та відчаю, з якими автор стикається, порівнюючи себе з льодом і безлюдним островом. Втім, згадка про "нові маяки" символізує надію та можливість знайти свій шлях, незважаючи на виклики.

В кінцевих рядках пісні ми бачимо звернення до самого себе, можливо, до своєї молодшої версії або внутрішнього "я", з закликом до дії та переміщення з мертвої точки. Це звернення підкреслює важливість самопізнання та знаходження власного шляху в житті, незважаючи на відсутність універсальної "формули щастя".

Коментарі (1)
  1. Durchfermerkgran9.04.2024
    Кожна нота в цій пісні - ніби відгомін власних думок, загублених серед шуму буденності. "Чи я роблю щось не те що" звучить як тихий голос сумнівів, що час від часу відгукується в кожному з нас. Тері зумів не просто створити музику, а вловити і передати ефемерну атмосферу роздумів про власний шлях та вибори. Це не просто пісня; це сповідь, що змушує зупинитись і задуматись. І навіть у стані утоми, вона дарує відчуття співпереживання та розуміння, що ти не один зі своїми пошуками і ваганнями.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!