TeryДивлюся Далі Крізь Руки

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Дивлюся Далі Крізь Руки

У цій пісні виконавець Tery порушує тему внутрішніх переживань, почуття невпевненості у майбутньому та складнощі у вираженні своїх почуттів. Перший абзац передає думки про сумніви у власних діях та невизначеність майбутнього, що супроводжується нездатністю висловити свої почуття до іншої людини.

У наступному фрагменті співак задається питанням, чи він єдиний, хто відчуває таку заблуканість серед загальної метушні та "бруду" повсякденності. Згадується внутрішній страх, який, можливо, є спільним для багатьох, підкреслюючи тему універсальності переживань.

Пізніше артист звертається до метафори гравітаційного закону, який раніше вважався чимось, що утримує його, але тепер він відчуває себе замерзлим і заблокованим, як лід, що символізує стагнацію.

У пісні також йдеться про самотність та бажання знайти вихід, висвітлюється момент усвідомлення того, що завжди є шлях вперед, не дивлячись на відсутність якоїсь конкретної формули щастя. Завершується пісня закликом до дії, наголошуючи на необхідності подолати страх стагнації та знайти власний шлях до розквіту. Таким чином, центральними темами пісні є пошук себе, протистояння внутрішнім бар'єрам та віра в майбутнє.

Коментарі (4)
  1. Tediscdombquad13.06.2024
    Ця мелодія повертає мене у часи, коли все було простіше, а серце билося в унісон з кожним акордом. Вслухаючись у ці звуки, я відчуваю умиротворення і ніжність, що огортає душу, як тепла ковдра. Тут і зараз я знаходжу спокій і смиренність, дозволяючи собі пірнути у світ спогадів і мрій.
  2. Gerofalsemb28.05.2024
    Я завжди шукала щось особливе, і ця пісня "Дивлюся далі крізь руки" від Tery саме така! Спокійна мелодія, яка пробуджує емоції навіть у найбільш песимістичний момент. Рекомендую всім, хто хоче відчути щось справжнє, скачати і насолоджуватися!
  3. Rockpojadent22.05.2024
    Вау, ця мелодія просто заспокоює душу і заряджає позитивом навіть у найскладніші моменти. Наче промінчик світла пробивається крізь хмари, даруючи надію та сили! Раджу всім послухати!
  4. Tiscosadfo17.04.2024
    Хоч і розчарувався в треку "Дивлюся далі крізь руки", але все одно вдячний за новий досвід. Ця пісня, наче викликає бурю в душі — викликає емоції, хоча і не ті, які очікував. Цікаво, що з кожним прослуховуванням відкривається все нові і нові грані. Можливо, якщо дати їй шанс, вона ще покаже свою справжню цінність. Аналітично глянувши, можливо, в цій пісні більше, ніж я сприйняв з першого разу.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!