TeryВсі Знають Куди Іти Невже Такий Я Один

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Всі Знають Куди Іти Невже Такий Я Один

Ця пісня виконавця Tery розкриває теми самопізнання, пошуку свого шляху в житті та почуття ізоляції. У першій частині ліричний герой замислюється над тим, чи робить він щось неправильно, оскільки відчуває себе відчуженим і самотнім у світі, де всі, на його думку, знають свій шлях. Він виражає почуття невизначеності щодо майбутнього та відсутності чіткого напрямку, задаючись питанням, чи буде його стан постійним.

У середині пісні виникає порівняння з іншою людиною, можливо, коханою, через спостереження страху в її очах, що веде до думки про подібність їхніх внутрішніх переживань. Це момент усвідомлення того, що він не один зі своїми страхами та сумнівами.

Далі йде рефлексія про самотність та заклик до самодопомоги. Герой пісні звертається до себе з іншим іменем, можливо, намагаючись знайти у собі сили змінити своє життя. Він усвідомлює, що нові можливості та "маяки" вже "видніються вдалині", натякаючи на те, що зміна вже на горизонті. Закінчується пісня закликом до дії, до віри в себе та свою здатність знайти свій шлях, навіть без "формули людського щастя".

Таким чином, пісня переплітає внутрішні переживання з надією та пошуком себе, підкреслюючи важливість саморефлексії та віри в можливість зміни на краще.

Коментарі (4)
  1. Reranleira24.08.2024
    Здається, ця пісня точно знає, куди мене завести — вглиб моїх думок, де ховається те, що я так довго від себе приховувала. Відчуваю, як слова проникають у серце, викликаючи той самий стидливий відтінок правди, від якого не втечеш. Мабуть, я не одна в своїх пошуках...
  2. Andehipro13.08.2024
    Нарешті щось справді незвичне! Ця пісня заворожує з перших нот, і хоча не знаю, що саме мене так зачепило, але скачати її просто необхідно. Схоже, вона залишиться в моїй плейлисті надовго. Всі знають, куди іти, але я знайшла саме те, що шукала.
  3. Duifrogpeba28.05.2024
    Ого, яка чарівна пісня! "Всі знають куди іти невже такий я один" від Tery – справжній шедевр. Чесно кажучи, слухаю її і водночас уявляю себе на кулінарному шоу, бо так і хочеться щось приготувати під цей трек. Раджу всім, хто шукає натхнення, скачати і послухати!
  4. Diptycelpay25.05.2024
    Здається, я знайшла свою нову музику для ранкових прогулянок. Щось у цих звуках викликає відчуття пригод і нових відкриттів. Варто послухати!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!